Οι απόψεις μου

Εύη ΤατούληΗ χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές. Στη δύσκολη στιγμή που διανύει η χώρα κλήθηκα από τον Πρωθυπουργό της χώρας να ενισχύσω το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Αρκαδία μας. Κλήθηκα να εισφέρω φρεσκάδα, ανανέωση, νέα οπτική στην πολιτική σκέψη και δράση. Κλήθηκα να αποτελέσω παράγοντα πολιτικής συνεννόησης και συνεργασίας. Σ’ αυτήν την πρόσκληση ανταποκρίνομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Στόχος μου να ενώσω τις δυνάμεις μου με άλλους νέους και παλαιότερους πολιτικούς για να ξαναφέρουμε τον  άνθρωπο, τον πολίτη, τον ιδιώτη στο προσκήνιο. Να μετατρέψουμε την «κοινωνία πελάτη» σε «πολιτική κοινωνία». Και να φτιάξουμε το πολιτικό σύστημα που θέλουμε μέσα από το πολιτικό κατεστημένο που θέλουμε να αλλάξουμε.

Οδηγούμαστε σε μια εκλογική αναμέτρηση που βρίσκει τον πολίτη αδιάφορο για την κρισιμότητά της. Είναι σημαντικό, όμως, για την Πατρίδα μας αυτές οι εκλογές να αποτελέσουν πολιτική αναμέτρηση, με πολιτικούς όρους και ξεκάθαρο διακύβευμα. Είναι σημαντικό ο πολίτης να αντιληφθεί τη δύναμη της ψήφου του και να την αξιοποιήσει δημιουργικά. Είναι αναγκαίο η χώρα να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Είναι αναγκαίο το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μου να μην κατρακυλήσει στα μεταπολεμικά επίπεδα. Η Αρκαδία, σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται ισχυρή πολιτική εκπροσώπηση με προοπτική στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προκειμένου να είναι και εκεί πρωταγωνίστρια.

Θα στηρίξω με τις δυνάμεις μου την προσπάθεια για την ανάταξη της χώρας και τη στρατηγική διαμόρφωση της επόμενης μέρας. Με σεβασμό και αγάπη στους Αρκάδες συμπολίτες μου, των οποίων την εμπιστοσύνη ζητώ.