Οι Αρκάδες στηρίζουν διαχρονικά την Ν.Δ.


Στην παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στην Μεγαλόπολη βρέθηκα χθες με τους συμπατριώτες μου, και όλους εκείνους που πίστεψαν στην παράταξή μας διαχρονικά.
Στην Μεγαλόπολη, ήταν όλοι εκείνοι που πριν από πολλά χρόνια πίστεψαν σε έναν πολιτικό φορέα προκειμένου να ονειρευτούμε μαζί ένα μέλλον, ένα μέλλον μακριά από ιδιοτέλειες , μακριά από προσωπικά ζητήματα, ένα μέλλον που ήθελε να φτιάξουμε μία καινούργια χώρα. Μία καινούργια Ελλάδα. Γιατί αυτή είναι η μεγάλη διαφορά της δικής μας παράταξης. Ότι εδώ δεν βρεθήκαμε από ιδιοτέλεια και από προσωπικό όφελος. Βρεθήκαμε γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε για τα δικά μας παιδιά ένα άλλο σπιτικό και μία άλλη πατρίδα.
Η Αρκαδία, η Μεγαλόπολη έχει μεγάλη ιστορία για τούτη την παράταξη. Έχουν μεγάλη ιστορία οι Μεγαλοπολίτες να διηγηθούν για το πώς στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία σε δύσκολες εποχές, όταν άλλοι δεν έβγαιναν στους δρόμους και πώς αυτοί οι πολίτες στήριξαν το όνειρο για μία καλύτερη πατρίδα. Η Μεγαλόπολη έχει δώσει μεγάλους πολιτικούς.
Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να πω ότι οι πολίτες της Αρκαδίας, της Νέας Δημοκρατίας όλοι εκείνοι που κράτησαν την παράταξη ζωντανή είναι εκείνοι που δίνουν το έναυσμα ότι αυτή η χώρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και ότι θα μπορέσουμε να ξανασταθούμε στα πόδια μας.