Κομπλεξική πολιτική είναι η ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας


Στο ραδιοφωνικό σταθμό Real 97,8 και στους δημοσιογράφους Γιάννη Παπαδόπουλο και Κατερίνα Ακριβοπούλου, η Υποψήφια Βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη απάντησε στο ερώτημα τι εννοούσε για κομπλεξικούς βουλευτές.

«Ποιος είναι ο ρόλος του βουλευτή στα επερχόμενα κοινοβούλια. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι διάφοροι κοινοβουλευτικοί άνδρες, χωρίς να έχουν κάποια συμμετοχή σε καμία επιτροπή και σε κανέναν θεσμό του ελληνικού κοινοβουλίου, ψηφίζουν και μετά έρχονται στην εκλογική τους περιφέρεια και παραπονιούνται συνεχώς, και επί μονίμου βάσεως ζητάνε με κάποιον τρόπο τη λύπηση των πολιτών. Οι βουλευτές πρέπει να ανακτήσουν την αξιοπρέπειά τους. Οφείλουν να υπερασπίζονται τις επιλογές τους, αλλιώς οφείλουν να μην τις κάνουν. Η άλλη όψη του νομίσματος είναι η συνεχής άρνηση. Όσοι παρατηρούν τα δρώμενα στα περιφερειακά συμβούλια, βλέπουν αξιωματικές αντιπολιτεύσεις, κυρίως προερχόμενες από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, που έχουν εμμονή σε ο,τιδήποτε αναπτυξιακό και δημιουργούν ένα τείχος και επιχειρούν πολιτικές ριζοσπαστικοποίησης των τοπικών κοινωνιών. Χαρακτήρισα πολιτικές και όχι πρόσωπα ως κομπλεξικούς».

Γιατί τη ΝΔ;
«Αυτή την παράταξη επέλεξα να πολιτευτώ και το έκανα γιατί θεωρώ ότι η κεντροδεξιά, μία συντηρητική παράταξη που πιστεύει στην ελεύθερη οικονομία και στο κοινωνικό κράτος είναι η μόνη που με εκφράζει και μπορεί να διασφαλίσει τη συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας. Προφανώς και δεν με καλύπτουν οι υπόλοιπες πολιτικές. Κάνω έναν παραδοσιακό προεκλογικό αγώνα, βρίσκομαι και στο πιο απομακρυσμένο χωριό. Στους πολίτες υπάρχει οργή, αλλά και περισυλλογή και περίσκεψη. Ασφαλώς και τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά η σύγχρονη ιστορία έχει αποδείξει ότι σε αυτό το βαρέλι ο πάτος μπορεί να μην είναι αυτός που αγγίζουν τα πόδια μας. Και ασφαλώς ούτε καταστροφολόγος είμαι, ούτε εκφράζω ακραίες απόψεις»