Εύη Τατούλη: Καινοτομία στην Τοπική Ανάπτυξη και Χρηματοδοτήσεις


Στο πλαίσιο της προσπάθειας όλων μας για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 19:30 στον Πύργο Πλαπούτα στο χωριό Παλούμπα Γορτυνιας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία πολιτών και με τίτλο:”Καινοτομία στην Τοπική Ανάπτυξη και Χρηματοδοτήσεις”.
Ποιες δρασεις μπορούμε να κάνουμε για την τοπική ανάπτυξη του τόπου μας. Ποιες εχουν ήδη μπει σε τροχιά αναπτυξης. Πως μπορούν να βοηθήσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την ευοδωση αυτού του στόχου και να σταματήσει η διασπάθιση δημοσίου χρηματος.
Πώς μπορεί η χώρα να ακολουθήσει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης. Και αυτό το μοντέλο ανάπτυξης θα μπορούσε να είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας πέρα από κεντρικές πολιτικές.
Οι επενδύσεως εντάσεως κεφαλαίου είναι ενδιαφέρουσες επενδύσεις, είναι καινοτόμες επενδύσεις, όμως αυτό το οποίο έχει ανάγκη η χώρα είναι οι επενδύσεις εντάσεως εργασίας γιατί όλα τα υπόλοιπα και η διαφυγή των νέων μας στο εξωτερικό και όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή δεν θα σταματήσουν να υφίστανται, αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε ριζοσπαστικές κινήσεις.
Εύη Τατούλη,
Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών,
Πολιτευτής Αρκαδίας