Εύη Τατούλη: Η επόμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να μεριμνήσει για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που θα παγιωθεί


Στο ΕΠΑΛ-ΓΕΛ-Γυμνάσιο Μεγαλόπολης την καθιερωμένη πρώτη ημέρα του σχολικού έτους στον Αγιασμό βρέθηκε η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, όπου συνομίλησε με γονείς και εκπαιδευτικούς για την παιδεία στη χώρα μας. Η κυρία Τατούλη, αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο στα παιδιά όλων των σχολικών βαθμίδων εξέφρασε την ελπίδα της να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο χώρο της παιδείας.

Συγκεκριμένα η πολιτευτής Αρκαδίας είπε: «Σε αυτά τα παιδιά, τα οποία είναι γεννημένα σε αυτήν την εποχή που είναι καλύτερη από τις προηγούμενες εδράζονται όλες οι ελπίδες μας αρκεί βέβαια να τους εμφυσήσουμε αυτή την δύναμη της ευθύνης να αντιληφθούν ότι μπορεί κάποιοι άλλοι να τους έφεραν σε αυτό τη σημείο. Η τύχη των προηγούμενων και των επόμενων γενεών θα είναι σε λίγα χρόνια στα χέρια τους. Ελπίζω να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να διορθωθούν τα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης και η επόμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου παιδείας να αναλάβει τις ευθύνες της, ώστε να είναι οι αναπληρωτές εγκαίρως στη θέση τους και να μεριμνήσει για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που θα παγιωθεί και δεν θα αλλάζει κάθε τρεις και λίγο».